Donation till skola

Popstjärnan Justin Bieber gav studenterna på Whitney Elementary School en speciell semester konsert i december. Nu kommer alla andra få en chans att se att konserten. Den musikaliska händelse kommer att vara en del av "The Ellen DeGeneres Show" onsdag.

I november överraskade Bieber huvudmannen och studenterna med meddelandet att han skulle göra där. Han lovade också en donation på $ 100.000 till den kämpande skolan. Han höll både de löften den 16 december.

Skolan har fått nationell uppmärksamhet eftersom en majoritet av eleverna inte har permanent hem.Den huvudsakliga, Sherrie Gahn, och hennes personal har trätt in för att hjälpa sina elever. Det är ett livsmedel skafferi, kläder garderob och klasser för föräldrar. Uppmärksamheten från Ellen DeGeneres och andra kändisar tillsammans med insamlingar av södra Nevada företag har bidragit till att skolan ger ännu mer för eleverna.

DeGeneres gav skolan $ 100,000 från Target. I november meddelade talkshow värd också att skolan skulle få ett nytt bibliotek värt upp till $ 200,000 artighet av Target.

Folk kan titta på Justin konserten på Whitney grundskola på "Ellen DeGeneres Show" på Kanal 8 vid 3 PM Onsdag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback